top of page

Medicinskt svampextrakt i butik nu.

WHAT MEDICINAL MUSHROOMS OFFER YOUR BODY

Antioxidanter

Utan antioxidanter skulle din kropp översvämmas av fria radikaler – medel som orsakar cancer, Alzheimers, hjärtproblem, för tidigt åldrande, grå starr, Parkinsons och många fler försvagande problem.

Medicinska svampextrakt är fullproppad med antioxidanter som bryter ner fria radikaler för att hjälpa kroppen förbli frisk. Se dem som dina personliga livvakter mot farliga fria radikaler så att du kan hålla dig aktiv, bekämpa sjukdomar och leva ditt bästa liv.

Antiinflammatoriska medel

Enligt forskning har Cordyceps-, Reishi- och Chaga-svampar visat sig hämma inflammation i människokroppen.

Kronisk inflammation är känd för att bidra till typ 2-diabetes, depression, Alzheimers och mer allvarliga problem.

Idrottare, aktiva individer och de med inflammationsproblem orsakade av artrit, celiaki, astma och hudtillstånd som psoriasis kan dra nytta av de antiinflammatoriska egenskaperna hos medicinsk svampsupermat.

Immunförsvaret stärker

Medicinska svampar som Turkey Tail, Reishi, Shiitake och Maitake värderas för sin förmåga att stärka immunförsvaret – tack vare mäktiga beta-glukaner.

Turkey Tail gavs till personer med oralt HPV (humant papillomvirus) för att framgångsrikt kontrollera detta virus.

Vikthantering

Många svampar som Reishi och Turkey Tail har en kraftfull egenskap som kallas triterpenoider som hjälper till med viktkontroll. I Turkey Tail har detta medel visat sig förbättra tarmfloran och därför hjälpa till med fetma och övergripande viktkontroll.

Maitake har också visat sig hjälpa till med viktreglering på grund av dess förmåga att stabilisera blodsocker- och insulinproduktionen.

Ökad energi och uthållighet

Forskare har rapporterat att Chaga och Cordyceps ökar energin och uthålligheten – de förra minskar till och med tröttheten.

Om du är en idrottare eller någon som lider av kronisk trötthet kan du ha nytta av dessa superfoods. Bara ytterligare en anledning till varför medicinska svampar är otroliga för alla!

Reproduktivt och hormonellt stöd

Oavsett om du har svårt att bli gravid, lider av smärtsamt samlag eller känner effekterna av åldrande på din sexlust och prestation, kan medicinska svampar hjälpa. Forskare har upptäckt att vissa medicinska svampar gynnar libido, sexuell dysfunktion och fertilitet!

Stöd för psykisk hälsa

Lion's Mane är den ultimata "må bra" medicinska svampen. Denna svamp ökar humöret, minskar ångest och har visat sig förbättra den mentala förmågan hos patienter som har demens i ett tidigt skede.

Shiitake är också ett kraftfullt komplement för hjärnans hälsa. Enligt forskning ökar denna supermat hjärnans funktion hos äldre vuxna tack vare dess koncentrationer av B-vitaminer och folat.

Finns att köpa hos mig följande:

Inflame

Detox

Moon Cycle

Calm

Happy

Sleep

Energy

Digest

Allergy

Friskrivningsklausul: Informationen är endast avsedd för informationsändamål. Det är inte avsett och ska inte förstås eller tolkas som medicinska råd eller hälsoråd. Måntida rekommenderar uttryckligen att du söker medicinska råd från din läkare eller sjukvårdspersonal.


4 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page