top of page

~Fullmåne~

Fullmåne tid är en magisk tid. Den hjälper dig att se igenom illusioner och hjälper och stöttar dig att gå din egna väg. Öppnar upp ditt seende så att du kan se dina möjligheter och val.

Tankar om frihet glädje och acceptans kan vara närvarande..en känsla av att du börjat finna dig själv igen, din väg eller dina nästa steg.

Du verkar ha lyssnat till ditt hjärta och dess längtan. Själen har fått sagt sitt och fått en helande tid. Kroppen har fått ladda sina batterier och blivit omhändertagen på det sätt som den har behövt. Tanken har haft tid för att börja smida nya planer, idéer ,mål och drömmar.

Du börjar se livet som en möjlighet och att du har olika val, du förstår att det är du som väljer hur du vill leva, vill göra, hur du vill må osv.


Rädslor kan dyka upp...hur kan jag bidra min omgivning, min omvärld med något? Rädslor för att misslyckas? Rädslor för att Lyckas?

Är du i kontakt med ditt hjärta ? D

in passion? Brinner du för det? Kör på.


Var inte rädd för att gå din egna väg,  är det något som  du triggas av (tex rädslor), är det en spegling av dig själv. Den visar dig vad du behöver titta på, jobba med, bearbeta och vad som behöver tas hand om. Detta hjälper dig komma ut ur en vilsenhet och hjälper dig att transformera bort känslor som rädslor, osäkerhet och onödiga tankar.

Dina känslor visar vägen till lösningen, till helandet och till inre frid.


Även fast du gjort ett fantastiskt jobb och fått fina resultat och du känner dig lättare gladare och mer lustfylld igen så fortsätt att ta hand om dig. Sätt energisystemet i rörelse, stilla sinnet, jobba med egenvärdet och din inre vibration.


För extra stöd och support sänder jag denna gång en healing som är bra för och hjälper till med bla:


✓Healar till våra arvsmassa/anslag och till sjukdomar som har bakomliggande genetiska orsaker tex allergi.

✓Chakra kanalen rensas , renas och healas.

✓Lättare att kanalisera och större kontakt med andevärlden.

✓Gör dig mer medial och minnas mer kunskap och visdom från tidigare liv.


Det kan ta ca 3 veckor innan du börjar märka resultat.
KOSTNAD ✨130:- SEK


Efter inbetalning läggs du till i healing listan det är den jag går efter när jag skickar healing.


Boka via SMS, Messenger eller i eventet.

https://www.facebook.com/events/942720772932951/?sfnsn=mo


Varje healing behandling är unik och är olika för varje tillfälle och kund då det är en läkningsprocess som påbörjas både i kropp och själ. Därför kan man uppleva behandlingarna som väldigt olika och annorlunda vid varje tillfälle. Ibland känner du av energin under behandlingen i form av tex stickningar, pirr, surrningar, killingar, värmeväxlingar och känslor kan dyka upp. Men en del känner inte av någonting men det är helt i sin ordning healingen jobbar lika mycket ändå.

Du sitter eller ligger ner fullt påklädd och gärna med en filt för att man kan uppleva olika temperatur- skillnader. Det kan vara skönt att ha någon meditativ musik eller någon lugn musik som du tycker om i bakgrunden (frivilligt).


Healingen ger ibland en direkt, märkbar förbättring och ibland upptäcker du inte förrän efter flera veckor att något magiskt skett. Energin arbetar med dig ett bra tag efter sessionen så ta det gärna det lite lugnt och drick mycket vatten. 


Var avslappnad, förväntansfull och öppen för att ta emot healingen för att lättare ta emot energifrekvensen – det för bästa effekt och den går alltid till ditt allra högsta bästa.❤️


Det är din stund, din personliga behandling, din healing.


Varmt välkommen 🌺Kram Jennie
9 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page