top of page

Vad är Patreon?

Patreon driver medlemskapsverksamheter för kreatörer/aktörer/företagare genom att ge dem de verktyg de behöver för att förvärva, hantera och stimulera sina betalande sponsorer. Med en betalningsmodell av prenumerationstyp betalar fansen sina favoritkreatörer en valfri månatlig summa/ medlemsavgift och får i utbyte tillgång/ åtkomst till kreatörernas aktuella arbete, oftast till då ett bättre pris.


Denna modell gynnar båda parter; kreatörerna behåller sin kreativa frihet samtidigt som de får den lön de förtjänar, och fansen/sponsorerna kan känna sig lugna i vetskapen om att deras pengar går direkt till kreatören och kreatörernas tid att skapa mer av vad de älskar.

*Källa Patreon hemsida.

Man kan säga upp medlemskapet när som helst.


Använder du dig av och/eller ofta behöver mina helande välgörande behandlingar rekommenderar jag dig att bli sponsor då det blir bla bättre pris för dig i längden och får tillgång till annat smått och gott❤️.


Bli sponsor här ⬇️

https://www.patreon.com/JennieClaesson


Varmt välkommen!


Kram Jennie Claesson MånTida H&R
3 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Blue Moon Healing Om några dagar stiger en superfullmåne upp på natthimlen , Blue Moon. Det sker 30 augusti eller 31 augusti beroende på var i världen du är, och det är den andra superfullmånen i augu

bottom of page