top of page

Midsommar och fullmåne

Denna fullmåne i Stenbocken och energierna som florerar nu handlar dels om ny början och återfödelse.

Det är även en kraftfull tid av expansion och tillväxt och belyser, påminner oss om vår djupaste sanning. Tiden har kommit att uttrycka oss till fullo, i gärning och ord, från kärnan i vårt innersta. Våra själar längtar efter att få sin frihet kunna skina, ge sitt sanna uttryck och tiden är inne att hedra den sanningen.


Denna tid är kopplad till inspiration, tillväxt, fördjupning, soul searching, hämta och hitta sin inspiration och intution. Det kan bli en mycket kreativ period med många projekt och idéer som kommer och/eller verkställs. Det här är en mycket kraftfull tid för manifestation, så ta den tid du behöver för att fokusera på vad du vill skapa i din värld, eftersom det här är en perfekt energi för att stödja dina önskningar.


Jag tar nu en liten time out i sommar för ledighet, söka min sanning, tid för reflektion, återhämtning, och för att hitta ny inspiration, motivation och kraft.

Jag kommer att ha helt stängt veckorna 26,29,30 med reservation för ändringar. Jag kommer eventuellt att ha några evenemang på distans och tider för påfyllande healing, tider för det kommer då att läggas ut på min facebooksida.


Önskar er en fantastisk sommar.

Kram Jennie ❤️


Nu i Solstice-portalalen, låt solens strålar tränga igenom varje cell i din kropp, ta emot koder av sanning, vishet, kraft och kärlek. Bada och rena dig i vattnets element och ta emot dess blessings. Och du.. NJUT!


Picture credit unkown.


3 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page