top of page

Reiki healing och Terahertz frekvens

Idag har jag haft en distans healing, ska ha en fysisk Reiki behandling och en Terahertz frekvens behandling. Lite olika men inte helt olika och båda uppvisar fantastiska resultat. Terahertz frekvens stav ”Trollstaven ” ”Magic Wand” är ”healing ”ur en stav. För mig känns det som Reiki i från en stav i stället för Reiki via händerna.

Många har idag en stressig och ohälsosam livssituation, både på jobbet och på fritiden, med spänningar och värk i rygg och axlar, musarm, känslan av att inte räcka till och så vidare. Mentala spänningar sätter sig ofta fysiskt i kroppen på olika sätt. Många känner sig dränerade på energi.Reiki ger en möjlighet till återhämtning, energipåfyllning och stressreducering!

Reiki är en effektiv behandlingsmetod vid bland annat smärta, stress, ångest samt fysiska och mentala spänningar. Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet – en metod med många användningsområden och som behövs i vårt samhälle.

Reiki arbetar på flera plan samtidigt, dels genom handpåläggning och fysisk beröring ,som aktiverar “må-bra-hormoner” i kroppen som till exempel oxytocin.

Reiki healing är en holistisk behandlingsmetod, som utgår från att kropp och psyke är en helhet. Därför behandlar man ofta hela kroppen, även om man har besvär som upplevs som begränsat till ett visst ställe. Reiki är godkänt som friskvård av Skatteverket.

Reiki energin kan sändas på långt avstånd alltså via distans vilket möjliggör större möjligheter att behandla, framför allt till de som har svårt att ta sig till mig. Reiki på distans är lika effektivt som direkt Reiki.

Det är väldigt individuellt hur man upplever Reiki på distans. Någon kan känna stickningar, någon annan får en pirrande eller bultande känsla i kroppen, någon annan känner sig trött/sömning. Många känner av distans Reiki men inte alla. Vi är ju alla olika. Det betyder inte att Reikin inte kommer fram – det gör den alltid.

Reiki den går dit där den bäst behövs här och nu.

Boka tid här


8 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page