top of page

MånTidas Månhealing

~Healing vid månens olika faser~


Jag sänder healing som är rätt under just den aktuella mån~fasen, tiden, omgivningen, av vad du som deltagare och kollektivet behöver just då.

Jag sänder den aktuella healingen i 30 minuter.


Nu är det dags för Nymåne och nymånens kraft, energi och visdom. Den är och handlar om bland annat:


* Visioner

* Förverkliga drömmar

* Igångsättning

* Självrannsakan

* Intentioner

* Manifestera

* Nystart

* Målsättning

* Positivitet

* Kärleksfulla intentioner

* Släppa stress

* Hälsosamma vanor

* Reflektion

* Mystik

* Njutning

* Spells

* En tid för att drömma.


🌸NÄR Lördagen den 10/7 klockan 10.00 där du är. Sker via distans.


🌸KOSTNAD 110:- SEK

Swish 0704-716718

Anmälan är giltig efter inbetalning.


~ Hur går det till?


Du ligger ner, gärna med en pläd på dig. Ljus i en eldfast form, soft bakgrundsmusik som du tycker om, valfritt.


Grunda dig genom att visualisera rötter som kommer ut genom dina fötter ner i moder jord ner genom alla jord / vattenådror /sten /sand / och kristall- lager ner in i moder jord och förankra dig där, på ditt sätt som känns bra och rätt för dig. Gå tillbaka samma väg upp med moder jords krafter i rötterna in i fötterna, in i kroppen och in i hjärtat.


Kalla in på dina guider medhjälpare änglar gudinnor beskyddare osv eller det som känns rätt för just dig .

Ta några djupa andetag tills du känner dig avslappnad och kontakt med din kropp.

Har du en avsikt på vad du vill ha/ eller behöver hjälp med. Ta gärna hjälp av listan längre upp om om du inte har en klar avsikt eller behov. Uttala det högt eller tyst för dig själv.


Öppna upp dig för MånTidas healing genom att uttala det högt eller tyst för dig själv, ta emot och njut❤️


~Vill du vara i mer kontakt med månen och dess energi under tiden så ligg, sitt där du ser den, inne som ute och skicka upp en sträng från dig till den. Mycket kraftfullt.~

(Om årstid och/eller tidpunkt är så att den syns, men du kan göra det visuellt, energin är stark oavsett om du ser den med dina fysiska ögon eller inte).


~ Hur känns/ upplevs det?


Det är unikt och olika för varje tillfälle och kund då det är en läkningsprocess som påbörjas både i kropp och själ. Därför kan man uppleva behandlingarna som väldigt olika och annorlunda vid varje tillfälle. Ibland känner du av energin under behandlingen i form av tex stickningar, pirr, surrningar, värmeväxlingar och känslor kan dyka upp.

Men en del känner inte av någonting men det är helt i sin ordning healingen jobbar lika mycket ändå.


~ Hur fungerar det?


Det är både en energipåfyllande och helande stund på det fysiska och mentala planet. Det kan plocka fram gamla /glömda/bortträngda känslor/ händelser som behöver lyftas fram för läkning. Energin arbetar med det som är orsaken till "problemet" och hjälper dig till en läkande förändring i livet där du behöver det.


Healingen ger ibland en direkt, märkbar förbättring och ibland upptäcker du inte förrän efter flera veckor att något skett.


Healing sätter igång energierna i den fysiska, känslomässiga och mentala kroppen så att dessa energier kan flöda fritt och balanserat i sin egen kraft. En djup avslappning som frigör blockeringar och sätter igång flödet i kroppen.


Efteråt:

Ta det gärna lite lugnt healingen jobbar i dig ett bra tag efteråt, ibland dagar. Drick mycket vatten för att rena, rensa ut det gamla och gammal energi, och för att fylla på.


Var avslappnad, tillitsfull och öppen för att ta emot healingen för att lättare ta emot energifrekvensen – det för bästa effekt och det går alltid till ditt allra högsta bästa.❤️


Kram Jennie Claesson


MånTida Healing & Reading

www.mantidahealingochreading.com

Picture credit unkown


10 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page