top of page

Måne i första kvartalet

Första kvartalet i månfasen, en tid att agera. Det kan vara en utmanande och prövande tid, testar din självsäkerhet och självkänsla. Egot kan viska saker som får dig att tvivla på dina drömmar och visioner.

Viktigt att nu gå tillbaka/backa tillbaka tidigare i måncykeln/fasen hur dina drömmar visioner projekt såg ut och känna in vilket/ vilka som fortfarande får ditt hjärta att jubla. De som känns rätt och riktigt fortfarande är de du ska fortsätta drömma in, visionera och manifestera, resten tackar du och släpper.


En healingstund i stillhet via distans till dig och dina behov. Healingen går alltid till ditt allra högsta bästa och med kärlek❤️Första kvartalets Mån~magi är en bra tid för:


*Healing i alla former.

*Lärdomar..vilka var dom/är dom?

*Utveckling, lärande, läsa på.

*Upptäcka sig själv, titta inåt, smyga på sig själv.

*Beslut, vad vill du, vad behöver du, vart ska du?

*Motivation hitta den och lusten.

*Mod.

*Lycka.


Tisdagen den 20/4 klockan 19.00 sänder jag en stöttande, renande och påfyllande healing i 30 minuter.OBSERVERA 📌

Kostnad 130:-

Anmälan och inbetalning senast 2 timmar innan avtalad tid.

Anmälan gäller efter inbetalning.

Swish 0704-716718 ~ skriv första kvartalet.
Varmt välkommen 🌺


Kram Jennie Claesson
✓ Kundalini/Usui Reiki Master

✓ Priestess of the Moon

✓ Priestess of Nature


MånTida Healing & Reading

www.mantidahealingochreading.com
#måne #månhealing #förstakvartalet #healing #månkraft #månenergi #månfas #månfaser #reiki #distanshealing #gotland #soulhealer #månprästinna #själ #magi #välbefinnande #stressreducering #stresslindring #måbra #inrefrid #själsligläkning #återhämtning #lugnochro #rogivande #välmående #inrevägledning #healingochreading #måntida #jennieclaesson3 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Blue Moon Healing Om några dagar stiger en superfullmåne upp på natthimlen , Blue Moon. Det sker 30 augusti eller 31 augusti beroende på var i världen du är, och det är den andra superfullmånen i augu

bottom of page