top of page

Kom på en magisk stund i Visby!

Välkommen vackra själ till en magisk kväll och ta plats i kvinnocirkeln tillsammans med oss, Cassandra och mig som håller denna kväll tillsammans. Ta del av bland annat meditation, healing ,mån och rosmagi, lättare fika och samtal.


Hej alla deltagare och intresserade!

Datum för cirkeln är 28/4!


Aprils kvinnocirkel har temat;

“Stärk din feminina energi

med mån & womb healing”


Under tre magiska timmar kommer vi att skapa en trygg och helig plats där du kommer få lära dig om måncyklarna, en meditation som tar dig till måntemplet, wombhealing, den mystiska röda rosens magi och härlig fullmånemeditation&yoga!


Vi som guidar dig under kvällen är;

Cassandra Iversjö, Sjuksköterska, Yogalärare & grundare av kvinnocirklarna.

Jennie Måntida Claesson,

Multidimensionell Healer, Ros & Månprästinna


Du kommer bland annat få en liten välkomstpresent, sätta intentioner för måncykeln, djupa meditationer som tar dig till måntemplet och i djup kontakt med din livmoder och mycket mycket mer!


Som en extra dimension kommer du också ha möjlighet att ställa frågor till orakelkort, känna på trummans djupa slag och möta andra likasinnade kvinnor som delar denna vackra resa🙏🏼

Värmande dryck och tilltugg finns.

Viktigt att påpeka är att det inte finns några krav eller förväntningar under kvällen. Om du önskar dela din resa och erfarenheter, är du välkommen att göra det, men det är helt frivilligt. Det allra viktigaste är att DU känner dig bekväm och trygg i denna gemenskap.

Alla som identifierar sig som kvinna är hjärtligt välkomna, och vi kommer att vara en grupp om högst 13 deltagare för att skapa en känsla av närhet och samhörighet.


Klä dig i bekväma kläder som möjliggör fri rörlighet och skapar komfort. Du behöver inte ta med någonting, allt du behöver kommer att finnas tillgängligt.

Anmäl dig genom att kontakta Yogahiippie via sociala medier eller på 0736318283.

Investering: 395 kr

Swisha till: 1230340026

Din plats kommer att vara bokad efter mottagen betalning.

Tillsammans kommer vi att skapa magi,

Cassandra & Jennie🌙Se mer i länk: anmälan


Varmt välkommen ❤️

5 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commenti


bottom of page