top of page

Jag vet...

Jennie Claesson heter jag. Jag vet hur det är att leva med utbrändhet, jag vet hur det känns att leva med utmattning, jag vet hur det känns att bli utsatt för övergrepp och jag vet vad det ger för konsekvenser.

Jag vet hur det känns när kroppen är inställd på flykt, jag vet hur det känns när du är inställd på "fara", jag vet hur det känns när du känner dig otrygg och oskyddad.

Jag vet hur det känns när du är så utmattad att du är beredd på att ge upp, jag vet hur det känns när du inte har några krafter till att "slösa" på något som du tycker är roligt, jag vet hur det känns när "måsten" samlas i hop till en stor trasslig garnboll och du vet inte vart du ska börja.

Jag vet hur det känns när sorgen river med sina klor i din själ, jag vet hur det känns när din ångest tar över hela ditt väsen. Jag vet hur det känns när du känner dig (handlings)"förlamad".

Jag vet hur det känns när du stänger av när smärtor gör sig påminda eller vid stressande situationer, jag vet hur det känns att leva med skuld och skam.

Jag vet hur det känns när omgivningen inte förstår dig, jag vet hur det känns när du inte kan leva upp till andras krav eller förväntningar. Jag vet hur det känns att känna sig oförstådd och missuppfattad, jag vet hur det känns i den ensamheten.

Men jag vet även att det finns hopp, jag vet att det blir bättre,  jag vet att det finns känslor av inre ro, jag vet att det finns känslor som glädje, lycka & frid.

Det finns många vägar till din läkning, till din inre frid. Det kan vara ett sökande och kan ibland kännas vilseledande. Men du kommer att hitta din "godispåse" och plocka just dom god bitarna som du tycker om, som är ämnade till just dig. Vägen kan kännas lång och krokig, utmanande och krävande, men målet är så värt det.

Bli din bästa vän, pausa, hitta dina godisbitar, behandla din kropp själ och ande som det allra viktigaste. Det finns något för dig,  det finns sätt som kan hjälpa just dig, ditt läkande, ditt växande, din väg framåt, och till ditt framtida liv.


Stor kram till dig.


Jennie Claesson

MånTida
7 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commenti


bottom of page