top of page

Jag känner mig så tacksam

Att få vara en del av en sådan viktig och känslomässigt laddad process är en av de mest berikande delarna av mitt arbete som terapeut. Att se min klient gå från att vara fylld av smärta och ilska till att känna frid och förlåtelse är en påminnelse om varför jag valde att arbeta inom detta fält.


Förlåtelse är en sådan kraftfull handling som inte bara frigör den som blir förlåten utan också den som väljer att förlåta. Det skapar en inre frid och balans som inte kan beskrivas med ord. Att kunna släppa taget om gamla sår och hitta vägen till förlåtelse är en resa som kan vara smärtsam och utmanande, men som också kan vara otroligt helande och befriande.


Jag känner mig otroligt tacksam över att ha möjligheten att kunna stödja och guida mina klienter genom denna process. Att kunna vara en del av deras resa mot helande och försoning är för mig en ära. Jag hoppas att den här sessionen kommer att vara starten på en ny tid av frid och välbefinnande för min klient, och att förlåtelsen kommer att fortsätta att sprida sina vingar och skapa positiva förändringar i dess liv.


Jag ser fram emot att få fortsätta att stödja och vägleda mina klienter på deras resa mot självinsikt, helande och frid. Det är en otroligt givande och meningsfull uppgift som ger mig kraft och inspiration att fortsätta att arbeta inom detta viktiga område. Jag är tacksam för varje ny dag där jag får möjligheten att vara en del av någons helande och transformation.


/Jennie Måntida
15 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page