top of page

Fullmåne healing

Denna fullmåne ber dig att titta på, konfrontera och släppa perfektion..känner du att du måste vara full lärd, eller tror du att du måste vara och se perfekt ut innan du gör något? Tror du på den illusionen om perfektionismen. Låt inte dig själv hindra eller hålla dig tillbaka från att göra de saker du vill göra.

Du kan också använda denna fullmåneenergi för att tänka på hur du hedrar, eller inte hedrar ditt självvärde. Du förtjänar att leva ditt liv. Hur kan du leva ditt liv i vetskapen att du betyder något och att ditt autentiska jag förtjänar att ses?

Som jag har nämnt tidigare är fullmånar alltid en kraftfull tid för att rena och släppa, så tillsammans med att släppa perfektionismen, tänk på vilka andra områden i ditt liv eller till och med känslor du vill rena/ rensa dig från.


Sätt dina avsikter ochch låt sedan fullmånemagin verka i dig, visa dig vägen. Genom att arbeta i harmoni med universums cykler kan du finna en större lätthet och förståelse i allt du gör.


Led ord för fullmånens magi och period:


* Harmoni

* Balans

* Hälsa

* Ny livsstil/livsväg

* Mod/styrka/courage

* Nya löften

* Sätta igång saker/få saker och ting i rullning

* Fertilitet ( projekt, jobb, visioner, drömmar, vänskap, sex osv)

* Överflöd


Denna gång sänder jag en healing som är en mycket kärleksfull energi och den letar upp dina blockeringar, grundläggande problem och dess orsaker. Som tex: Karma, händelser, platser, känslor och minnen som tömmer din energi.


✓ Healing till händelser.

✓ Förträngda händelser

✓ Blockeringar - trosuppfattningar, själv värde, självkänsla, självförtroende.

✓ Hela trauma.

✓ mm.


Info om healing/distans healing ✨


Varje healing behandling är unik och är olika för varje tillfälle och kund då det är en läkningsprocess som påbörjas både i kropp och själ. Därför kan man uppleva behandlingarna som väldigt olika och annorlunda vid varje tillfälle. Ibland känner du av energin under behandlingen i form av tex stickningar, pirr, surrningar, killingar, värmeväxlingar och känslor kan dyka upp. Men en del känner inte av någonting men det är helt i sin ordning healingen jobbar lika mycket ändå.


Det är både en energipåfyllande och helande stund på det fysiska och mentala planet. Det kan plocka fram gamla /glömda/bortträngda känslor/ händelser som behöver lyftas fram för läkning.

Healingen ger ibland en direkt, märkbar förbättring och ibland upptäcker du inte förrän efter flera veckor att något magiskt skett.


~ Hur går det till?


Du ligger ner, gärna med en pläd på dig. Ljus i en eldfast form, soft bakgrundsmusik som du tycker om, valfritt. Detta är ej live online utan görs i för dig i stillhet i ditt egna space/hem.


Grunda dig genom att visualisera rötter som kommer ut genom dina fötter ner i moder jord ner genom alla jord / vattenådror /sten /sand / och kristall- lager ner in i moder jord och förankra dig där, på ditt sätt som känns bra och rätt för dig. Gå tillbaka samma väg upp med moder jords krafter i rötterna in i fötterna, in i kroppen och in i hjärtat.

Skicka upp en sträng från dig från ditt kronchakra ( toppen på huvudet) upp i universum och förankra dig i din själstjärna och fullmånen🌟


Kalla in på dina guider medhjälpare änglar gudinnor beskyddare osv eller det som känns rätt för just dig .


Ta några djupa andetag tills du känner dig avslappnad och kontakt med din kropp.


Har du en avsikt på vad du vill ha/ eller behöver hjälp med. Uttala det högt eller tyst för dig själv.


Öppna upp dig för MånTidas healing genom att uttala det högt eller tyst för dig själv, ta emot och njut❤️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️NÄR 18/3 kl 19.00-19.30

Går att ta emot senare under kvällen.


OBSERVERA

🚥 Kostnad 120:


Patreon sponsorer rabatt.

Bli sponsor här⬇️

https://www.patreon.com/JennieClaesson


Meddela mig om ni kommer ,viken medlemsnivå och betala in med avdragen rabatt.


⏩⏩För medverkan tryck på kommer/eller anmäla i ett privat PM/DM att ni kommer Och betala in senast 2 timmar innan utsatt tid.⏪⏪

Anmälan är giltig först efter inbetalning.

Swish 0704-716 718


If you live outside Sweden pay to my PayPal

https://www.paypal.me/Jennieclaesson~Vill du vara i mer kontakt med månen och dess energi under tiden så ligg, sitt där du ser den, inne som ute. Mycket kraftfullt.~

(Alternativt ~visualisera den.)Varmt välkommen 🌺

Kram Jennie Claesson / Soulhealer


MånTida Healing och Reading


📌PS kolla kommentarsfältet innan och efter då det ibland läggs ut musik länkar och/eller budskap/återkoppling.


www.mantidahealingochreading.com

3 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page