top of page

En tid för försoning..

Denna Nymåne och dess månkoder tänder gnistan av dina avsikter och böner, påminner oss att skapa vår egen verklighet, manifestera dina drömmar eller börja om.. Det kan ibland kännas övermäktigt eller ogenomförbart och bland svårt att se hur man tänder gnistan, sanningen, kraften och visdomen inom dig. Den belyser dina skuggor/skuggsidor att erkännas och accepteras. En tid för försoning och återta eller bejaka dina medfödda gåvor.

Du uppmanas nu att hämta din urskiljnings förmåga, att plocka fram och stiga i din styrka och vidta nödvändiga åtgärder och hedra din kommande väg , och du gör det med stort mod och hängivenhet.

Dessa månkoder kommer med Magi och kraft..

Se klart, urskilj och välj klokt.


Det fortsätter även att strömma in frekvens höjningar/ uppdateringar/uppgraderingar och ljuskoder som kan påverka dig på olika sätt. Det görs per automatik utan medveten medverkan och man kan känna sig lite osäker, vilsen, tom, orolig, ängslig och tyngd. Jorda dig ofta, var i naturen, gör andingsövningar, meditera och gör sådant som får dig att må bra.

Du kan redan ha gjort en resa i din utveckling, uppdatering i kropp och själ och kan då flyta med energin mer följsamt och harmoniskt. Kreativitet, inre visdom, ditt inre jag har kommit hem, plockats fram och har klivit ut i offentligheten.


Vad är dina skuggor/ skuggsidor just nu?

Vad släpper du och går vidare ifrån?

Kan du släppa alla illusioner om vem du borde vara och tillåta ditt sanna autentiska jag komma fram? Vem är ditt sanna jag?

Vilka är dina gåvor, din visdom och dina styrkor?


Kom ihåg att det är aldrig försent för att börja om eller börja igen och att du är perfekt precis som du är trots alla dina "fel och brister". Du är fullkomligt älskvärd just nu i all din skugga och ditt ljus.


Önskar dig en magisk kväll ❤️


Kram Jennie Claesson


MånTida Healing och Reading

Healing & Reading


www.mantidahealingochreading.comPicture credit unkown.6 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page