top of page

En mjuk luftig och kärleksfull...

En mjuk luftig kärleksfull healing...


Det är april, det är vår och det är super fullmåne. Pink moon är här med sin närvaro, sin medicin, sin visdom och sin magi. Det börjar spira i dig och i naturen och skönheten där och i dig speglar sig i allt du ser och tar dig för. Den rosa rosens energi är nu stark och närvarande.

Den rosa rosens medicin, kraft och energi är mjuk men kraftfull och den hjälper dig att öppna upp ditt hjärta och läka dess eventuella sorg. Den kopplar dig samman med det kristalina/kosmiska hjärtat och hjälper dig att finna eller förbättra dina spirituella gåvor och ändamål. Den väcker din själsliga essens, din feminina kraft och initierar dig med Sofia och Maria Magdalena energi.


Denna Pink Rose Moon och Pink Rose Healing går till din:


🌸Sexualitet

🌸Lust

🌸Sensualitet

🌸Hjärtat

🌸Inre/Yttre Skönhet

🌸Livmoder/Livsrum

🌸Rot/Hjärtchakra


En mjuk luftig kärleksfull healing energi som omsluter dig med den rosa rosens helande medicin och den rosa månens kraft och visdom.

Den frigör spänningar illusioner och man blir ett med sin ljus/energikropp. En känsla av frid, ro, harmoni infinner sig.Hur går det till:


Lägg dig eller sätt dig så skönt som möjligt ca 10 minuter innan avtalad tid, gärna med en pläd på dig. Grunda dig genom att visualisera rötter som kommer ut genom dina fötter ner i moder jord ner genom alla jord / vattenådror /sten /sand / och kristall- lager ner in i moder jord och förankra dig där, på ditt sätt som känns bra och rätt för dig. Gå tillbaka samma väg upp med moder jords krafter i rötterna in i fötterna, in i kroppen och in i hjärtat.


Kalla in på dina guider medhjälpare änglar gudinnor beskyddare osv eller det som känns rätt för just dig .

Ta några djupa andetag tills du känner dig avslappnad och kontakt med din kropp.

Har du en avsikt på vad du vill ha/ eller behöver hjälp med. Uttala det högt eller tyst för dig själv.


Lägg gärna en hand på ditt hjärta och en hand på området vid din livmoder/livrum. Öppna upp dig för MånTidas healing genom att uttala det högt eller tyst för dig själv, ta emot och njut❤️.


Tips till förberedelser:


Skapa en liten mysig hörna där du kan vara ostörd en stund. Tänd ljus i någon eldfast form, ställ fram rosa färska rosor, rökelse eller doftolja med Ros, soft bakgrunds musik om du önskar. Detta är frivilligt men det förstärker känslan och upplevelsen.OBSERVERA KOSTNAD

📌 Kostnad 130:-📌

Swish 0704-716 718


⏩⏩För medverkan tryck på kommer/eller anmäla i ett privat PM/DM att ni kommer Och betala in senast 2 timmar innan utsatt tid.⏪⏪

Anmälan gäller efter inbetalning.
Varmt välkommen 🌹


Kram Jennie Claesson

MånTida Healing Reading


✓Kundalini/Usui Reiki Master

✓Sister of the Rose

✓Priestess of the Moon


www.mantidahealingochreading.com


🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹


Picture credit unkown13 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page